Klantenservice

Over LichtXL

Wat doen wij?

Wij van LichtXL zijn een online warenhuis van inspirerende merken als onder andere Astro Lighting, VHI, Osram/Ledvance en GE Lighting. Bij ons koopt u vertrouwd, zeker en met garantie!

Wij assisteren u graag in het uitkiezen van een passend armatuur voor uw situatie. Wij hebben als doel om iedereen te voorzien van kwaliteitsverlichting. Ons deskundige team beschikt over productkennis en technisch inzicht om u zo goed mogelijk bij te staan in de aankoop van uw product.

Dit doen wij mede door een goede samenwerking te onderhouden met onze leveranciers zodat inkoop en levering vlekkeloos verlopen. De kwaliteit blijft zo gewaarborgd. Hierdoor laat LichtXL u niet in het donker staan.

Koffie?

Wilt u een armatuur in het echt bezichtigen of een project bespreken? U kunt onze showroom op afspraak bezichtigen. Wij kunnen u dan uitstekend adviseren over de inrichting van uw interieur, bedrijfsruimte, restaurant of hotel.

Let wel, het is mogelijk dat we het gewenste armatuur niet in de showroom hebben hangen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, wij helpen u graag!