Klantenservice

Onze merken

Astro Lighting

Astro Lighting

Geroemd om haar innovatieve designs, hoogwaardige productie en een betrouwbare performance maakt Astro Lighting designverlichting voor binnen en buiten met een bijzonder specialisme in badkamerverlichting. Het Engelse designmerk heeft in elke prijsklasse een moderne en elegante lichtoplossing.

VHI

VHI

De VHI collectie bestaat uit hoogwaardige inbouwspots, LED strips en accessoires voor de meest uiteenlopende interieurs en badkamers. In deze aantrekkelijk geprijsde projectcollectie komen sfeer, uitstraling en functionaliteit samen. Alle artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar, en wij garanderen altijd uitstekende projectkwaliteit tegen een scherpe prijs.

GE Lighting

GE Lighting

Met meer dan 125 jaar verlichtingsgeschiedenis heeft GE Lighting zich bewezen als een van de grote spelers op verlichtingsgebied. De LED oplossingen van GE Lighting zijn vooraanstaand, vooruitstrevend en betrouwbaar. Het merk kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit en perfecte energiebesparing.

Osram/Ledvance

Osram/Ledvance

Osram/Ledvance is wereldleider op het gebied van innovatieve verlichtingsproducten en slimme, onderling verbonden verlichtingsoplossingen (“Smart Home”, oftewel slimme woning). Het merk combineert traditionele algemene verlichting met moderne, geavanceerde verlichtingstechnologieën. Als u een betrouwbare en esthetisch perfecte lichtbron zoekt, is Ledvance de oplossing.