Klantenservice

Bezorgen

Gratis bezorging van 25 euro

Alle bestellingen vanaf 25 euro worden altijd gratis bezorgd. Retourzendingen worden ook gratis verstuurd. Zelfs niet als de bestelling om welke reden dan ook niet voldoet aan jouw wensen. Dus er zijn nooit onverwachte kosten.

Bezorging door DHL pakketservice

Zodra de bestelling bij ons is opgehaald door DHL pakketservice ontvang je van ons een e-mail met de factuur. Zodra het pakket is aangekomen en gescand in een DHL sorteercentrum, krijg je een Track&Trace link van DHL. Met deze gegevens kan je nagaan waar het pakket zich bevindt en wanneer het aangeboden wordt. Normaal gesproken bezorgt onze pakketdienst uw zending binnen 24 tot 48 uur nadat het bij ons is opgehaald.

Niet thuis?

Ben je niet thuis op de geplande bezorgdag? Dan wordt het pakket gewoon nog de volgende werkdag nog een keer aangeboden. Wanneer het alweer niet gelukt is om het pakket te bezorgen dan kan je het pakket ophalen bij een DHL afhaalpunt. Heb je nog vragen over de bezorging van het pakket of wil je het afleveradres wijzigen, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Kleinere artikelen

De meeste artikelen versturen wij met DHL. Soms versturen wij kleine artikelen zoals een LED strip of een losse driver met PostNL. Uiteraard blijft ook hier de verzending gratis bij bestellingen vanaf 25 euro.

Levertijd

Afhankelijk van de voorraad op het moment van ontvangst van uw betaling wordt uw pakket geleverd. Ongeveer 95% van alle zendingen worden (mits voorradig) binnen 2 weken na ontvangst van de betaling afgeleverd. De overige bestellingen worden doorgaans in 3 weken geleverd. Bezorging vindt plaats op maandag – zaterdag. Mocht een product onverhoopt niet meer of tijdelijk niet meer leverbaar zijn, dan krijg je hierover zo spoedig mogelijk bericht.