Klantenservice

Betalen

Pay.nl

Onze webwinkel is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethoden. En ‘veilig’ houdt in dat niemand jouw gegevens kan zien of kan misbruiken. Maximaal beveiligd dus. Wij maken gebruik van de betaalmethoden van Pay.nl. Na het plaatsen van een bestelling wordt je doorgestuurd naar het platform van Pay.nl, waar jouw financiële gegevens in alle veiligheid verwerkt worden onder een veilige verbinding. Na de betaling keer je terug naar de website. Je kan dus met een gerust hart bestellen en betalen. Mocht je toch nog hulp nodig hebben bij het betalen dan kan je bij het contactformulier je vraag stellen.

Pay NL

Kies de betalingsmethode die bij je past :

  1. iDEAL
  2. Visa/Mastercard
  3. Afterpay
  4. Overboeking
  5. Maestro
  6. Mybank
  7. SOFORTbanking
  8. Bancontact

Betalen met iDeal

Als je internetbankiert via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Regiobank, SNS Bank, Friesland Bank, ASN Bank,Triodos Bank of van Lanschot Bankiers is betalen met iDEAL de gemakkelijkste en snelste betalingsmethode. Je hebt je eigen bankpas nodig als identificatiemethode. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betalingsmethode. Voor het betalen via iDEAL word je doorgestuurd naar onze betalingsprovider Pay.nl.

Betalen met Visa/Mastercard

Creditcards zijn wereldwijd ingeburgerd en bieden voor jou als consument veel voordelen. Wanneer je een Creditcardbetaling verricht, schiet de creditcardmaatschappij de betaling voor en kan je het bedrag achteraf en eventueel in termijnen aflossen. Aankopen van consumenten met een creditcard zijn vaak verzekerd.

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor LichtXL.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Betalen via overboeking

Als ervoor kiest om via bankoverschrijving af te rekenen, dien je het verschuldigde bedrag over te maken alvorens het product naar je wordt verzonden. Het rekeningnummer is terug te vinden op de orderbevestiging die je na bestelling krijgt toegestuurd via de email. Houd er rekening mee dat bij deze betalingsmethode het enkele werkdagen kan duren voordat de betaling is verwerkt.

Betalen met Maestro

Wanneer je ervoor kiest om te betalen via Maestro, dan wordt het bedrag direct van de bankrekening afgeschreven. Omdat de betaling direct van de rekening wordt afgeschreven, is deze altijd gegarandeerd.

Betalen via My Bank

Het betaalproces van My Bank heeft veel weg van het in Nederland gebruikte iDEAL, alleen dan op Europees niveau. Als je kiest voor deze methode van internetbankieren, dan hoef je geen rekening- of betalingsinformatie op de website achter te laten. Want alles verloopt rechtstreeks via de eigen en vertrouwde bankomgeving.

Betalen via SOFORTbanking

SOFORTbanking is een eenvoudige betaaldienst, die het mogelijk maakt vanuit verschillende landen direct geld over te boeken. De betaling verloopt rechtstreeks via de bank. Deze betaaloptie voldoet aan hoge veiligheidsstandaarden. Niet voor niets zijn er verschillende certificaten behaald, zoals het certificaat 'Goedgekeurd betalingssysteem' (ook bekend als TUV).

Betalen via Bancontact

Bancontact is een bankbetaalmethode uit en voor België. Je kan Bancontact zien als de iDEAL van België. Dus ben je een Belgische klant? Dan is een betaling via Bancontact erg eenvoudig. Met het kaartnummer en de vervaldatum, die op de betaalkaart staan, is betalen ook zo gebeurd. Via de zogeheten 'digipas' keur je de betaling goed via de eigen bankomgeving. Wanneer deze stappen succesvol zijn afgerond, is de betaling geslaagd.